20170227_12_UunisaariHki_MG_5676.jpg

sauna

 

uunisaaren saunoista voit käydä meressä uimassa kaikkina vuodenaikoina


SAUNAT  alk. 39 € /hlö 

SAUNA

Uunisaaressa on kaksi eri kokoista saunaa, Iso- ja Pikku-Uuni.  Molemmat Uuunisaaren saunat ovat kaasu lämmitteisiä. Tämä tekee löylyistämme  pehmeitä ja ekologisia.  Uunisaaressa saunoessa saunojilla on mahdollisuus pulahtaa myös laiturilta mereen uimaan tai nauttia pore altaan luksuksesta, kaivopuiston maisemaa katsellen. Saunamme ovat vuokrattavissa ympäri vuoden ja Sunnuntai saunoijien lenkkisaunat lämpenevät joka sunnuntai.

OMASAUNA

Omasauna-paketti maksaa 39€/hlö ja sisältää 2h sauna-aikaa. Käytössänne on Famillon pyyhkeet , Jokipiin pellava laudeliinat, Lumenen ihonhoito tuotteita ja Wellan shamppoot.

 Omasauna on sinulle ja ystävillesi omaan käyttöön varattu sauna, jonka voit valita kahdesta saunastamme.

Pikku-Uuniin mahtuu kerralla 8 henkilöä ja Iso-Uuni sopii loistavasti jopa 20 hengen seurueille. Ison-Uunin varaaja voi vuokrata käyttöönsä myös pore-altaan,  150 €:lla. Yli 15:sta hengen ryhmille pore-allas sisältyy hintaan. 

Lisä aika saunoille maksaa 50€/ alkava puolituntia.

Omaansaunaan voit ostaa myös sauna menun,  joka sisältää valitsemianne alku-,  pää,-,sekä jälkiruokia listaltamme. Omansaunan yhteydessä menun hinta on 10% listahintoja edullisempi.

Kaikki ruoka ja juoma saunoille tilataan ravintolastamme,  joko etu käteen varauksen yhteydessä tai paikan päältä illan aikana.

Oman saunan voit varata ma-la, kello 10-22 väliselle ajalle. Varaukset numerosta 09 636 870.

SUNNUNTAISAUNAT

Sunnuntaina Uuunisaaressa saunotaan yhdessä kello 12-20.

Sunnuntaisin saunat on varattu kaikkien käyttöön niin että toinen niistä on naisille ja toinen miehille.

Sunnuntai saunat maksavat 10€/hlö omalla pyyhkeelä ja 15€/hlö laina pyyhkeellä. 

Saunoja ei tarvitse erikseen varata , riittää että tulee paikan päälle. Otamme saunoille niin monta ihmistä kuin niihin kerralla mahtuu. Sauna-aika on 1h, joten tilaa uusille tulijoille vapautuu koko ajan.