Usein kysytyt kysymykset

Miten Uunisaareen pääsee?

Ravintolan virallinen osoite on Pohjoinen Uunisaari, 00140 Helsinki.

Ravintolaan kuljetaan kesäaikaan 15.4.-15.11. yhteysaluksella Merisatamanrannasta.

Veneeseen mahtuu kerrallaan 30 henkeä.

Talvella marraskuun puolivälistä huhtikuun puoliväliin asti Uunisaareen kuljetaan ponttoonisiltaa pitkin, joka lähtee Pelastuslaitoksen laiturin vierestä Kaivopuiston rannasta.

Saako tuoda oman cateringin tai juomat?

Ravintola Uunisaari toimii anniskeluravintolana. Omia ruoka- tai juomatarjoiluja ei ole mahdollista järjestää.

Voimmeko sopia tapaamisen?

Tapaamiset järjestetään erikseen sovittuna ajankohtana tilojen ollessa vapaana ma-pe 10-16.00.

Milloin varaus tulee vahvistaa?

Alustava varaus on voimassa tarjouksen voimassaolon ajan. Mikäli samalle päivämäärälle tulee muita kyselyitä aiemmin, varaus tulee joko vahvistaa tai peruuttaa. Varauksen vahvistamisen yhteydessä tarvitsemme laskutusosoitteen varausmaksua varten. Varaus vahvistuu, kun varausmaksu on maksettu.

Haluamme tarjota vieraille ruokailun jälkeen baarista juotavia, onko se mahdollista?

Kyllä, se onnistuu mainiosti ja vaihtoehtoja toteutukseen on useita. Voimme esimerkiksi sopia, että baarista saa hakea hääparin piikkiin tiettyjä juomia, johonkin tiettyyn summaan asti, tai vieraille jaettavilla drinkkilipuilla ennakkoon sovittuja juomia. Hääpari vastaa itse drinkkilippujen tekemisestä ja jakamisesta. Myös vapaa baari on mahdollinen.

Mitä kuuluu tilauksen hintaan?

Hintaan kuuluvat perusravintolapalvelut, pöytäliinat, astiat sekä kynttilät.

Milloin voimme tulla koristelemaan?

Vieraiden on mahdollista tulla koristelemaan tilaa 4 h ennen tilaisuutta tai mahdollisesti edellisenä iltana, jos Uunisaaressa ei ole silloin toista tilaisuutta. Plaseerauskortit, pöytäkartat ym. pienet koristeet toimitetaan saareen edellisenä päivänä ohjeiden kanssa.

Laajamittaisempi Somistus kuten esim. kukat toimitetaan ja asetellaan paikoilleen yllämainitun ajan puitteissa.

Mitä tekniikkaa löytyy musiikkia ja puheita varten?

Musiikintoistoa varten meiltä löytyy kaiuttimet, ja voitte kytkeä oman tabletin tms. laitteen äänentoistojärjestelmään taustamusiikkia varten. Salista löytyy myös yksi langaton mikrofoni puheita varten. Bändit, DJ:t ja muut orkesterit tuovat aina oman äänentoistonsa. Salista löytyy myös dataprojektori sekä valkokangas esityksiä varten.

Saako tuoda oman bändin?

Kyllä, ja usein häissä onkin hääparin valitsema orkesteri soittamassa. Bändi voi tuoda soittimet ja muut äänentoistovälineet samana päivänä, soundcheck aika varmistettava ravintolalta. Voimme järjestää bändille myös takatilan sekä bändiruokailun erillismaksusta.

Bändin tulee koota soittimet ja muut tavarat tilaisuuden päätteeksi ja poistua asiakkaiden kanssa viimeisellä veneellä.

Kuinka pitkään juhlat saavat kestää?

Ravintolan tila on käytössänne tilaisuuden alkamisesta klo 24:00 saakka ilman erillistä veloitusta. Tilaisuuksissa voimme neuvotella jatkoajasta klo 02 asti. Jatkoajasta veloitamme 300€ alkavalta tunnilta.

Voimmeko tulla maistelemaan menuita?

Ennakkoon valitusta pöytiin tarjoillusta menusta morsiusparille koeruokailu puoleen hintaan. Buffetmenusta maistelu ainoastaan pääruoasta.

Tilaisuuden henkilömäärä vahvistetaan 10 arkipäivää ennen ja tilaisuuden kustannukset laskutetaan ilman juomia ennen tilaisuutta. Tilaisuuden juomat laskutetaan tilaisuuden jälkeen.

Laskun maksuaika on 10 päivää. Mikäli haluatte maksaa laskulla, laskutusosoite, osoite, Y-tunnus on ilmoitettava tilausvahvistuksen yhteydessä.